Groepslessen 


Yuan Gong ontspant en maakt je vitaal,

lessen binnen en buiten


Om Yuan Gong te leren, kun je groepslessen volgen, gedurende zomertijd op de heide en in de wintertijd in een zaal. De lessen die ruim een uur duren, hebben een ontspannende werking. Verder werken ze vitaliserend en dragen ze bij aan heling. Ze brengen je ook dichter bij jezelf.


Zomers zijn het meer op zichzelf staande lessen, in de winter zit er meer een logische opbouw in. 

Hoewel 1 les al prettig kan zijn, boek je het meeste resultaat als je een aantal lessen neemt en ook thuis yuan gong beoefent. 

In de lessen leer je een aantal series standaardvormen, elke serie heeft een wat andere invalshoek. 

In elke les voedt jij je lichaam en geest met Qi, waarbij overigens ook hartskwaliteiten worden meegenomen.


Lessen Binnen


Het gaat hier om een cursus van 7 lessen in totaal, beginnend met een kennismakingsles op vrijdag 3 november en dan doorgaand tot en met vrijdag

15 december. 

Mensen met enige ervaring met Qigong of Yuan Gong kunnen nog aansluiten.


Tijdstip

De lessen beginnen om 9.30 en eindigen om 10.45.


Waar?

De lessen vinden plaats bij Catrinus Mak, Lange Heul in Bussum


Kosten

De kennismakingsles kost €7,50,

De kosten van de hele cursus zijn € 67,50-, dat is inclusief de kennismakingsles.

Mensen met ervaring met Yuan Gong kunnen ook losse lessen volgen, deze kosten €12,50. Als je vaker dan 2 keer komt, betaal je €10,- per les.


Instructie video's

Het helpt erg om ook thuis Yuan Gong oefeningen te doen. Je kunt hiervoor DvD's lenen of via de website van Ren Xue kopen.


Verdere informatie en opgave

Je kunt je opgeven door je contactgegevens op de contactpagina in te vullen, ook voor informatie kun je dit formulier invullen. Als je dat wil neem ik telefonisch contact met je op.Lessen op de heide


Wanneer?

In de zomertijd geef ik lessen op de Bussumerheide.  In april 2024 verwacht ik weer te starten. 


Healing


Algemeen

Qigong en Yuan Gong dragen ertoe bij dat je beter in je vel komt te zitten. Vooral als je dit dagelijks beoefent, wordt je rustiger en vitaler.

Ziektes zijn algemeen gezien verstoringen van Qi in het lichaam.  Met Yuan Gong kun je die Qi weer de goede kant op laten stromen.

In de Yuan Gong kun je je ook focussen op herstel, waarbij je van specifieke technieken gebruik maakt. Bij de lessen binnen zullen we dit een paar keer doen.


individuele healing sessies

Als je wil, kan ik ook individuele sessies geven die ondersteunend werken om je beter te voelen en/of te genezen. Per situatie is de behandeling verschillend, omdat die wordt afgestemd op jouw situatie. Je kunt me contacten voor meer informatie, mogelijkheden en kosten.