Groepslessen 


Yuan Gong  maakt je kalm, fit en blij;

lessen binnen en buiten


Om Yuan Gong te leren, kun je groepslessen volgen, gedurende zomertijd op de heide en in de wintertijd in een zaal. De lessen die ruim een uur duren, hebben een ontspannende werking. Verder werken ze vitaliserend en dragen ze bij aan heling. Ze brengen je ook dichter bij jezelf.


Zomers zijn het meer op zichzelf staande lessen, in de winter zit er meer een logische opbouw in. 

Hoewel 1 les al prettig kan zijn, boek je het meeste resultaat als je een aantal lessen neemt en ook thuis yuan gong beoefent. 

In de lessen leer je een aantal series standaardvormen, elke serie heeft een wat andere invalshoek. 

In elke les voedt jij je lichaam en geest met Qi, waarbij overigens ook hartskwaliteiten worden meegenomen.


Lessen op de heide


Wanneer?

Vanaf vrijdag 17 mei geef ik les op de vrijdagochtend. De volgende lessen zijn 24 en 31 mei; 7 juni, zaterdag 15 juni, vrijdag 28 juni. 

Afhankelijk van de belangstelling ook in juli.


Tijdstip

De lessen beginnen om 10.30 en eindigen om 11.45.


Waar?

We verzamelen bij speeltuin de Sepper, die ligt aan de entree van de Bussummer heide. Vandaar lopen we 5 minuten naar een geschikte plek op de heide. Deze speeltuin ligt op de kruising tussen de Laarderweg en de Randweg in Bussum.

Bij slecht weer vinden de lessen plaats bij mij thuis aan de Lange Heul 786.


Kosten

De kosten bedragen €10,- per les.


Lessen Binnen


Vanaf medio september verwacht ik weer lessen binnen te geven.Healing


Algemeen

Qigong en Yuan Gong dragen ertoe bij dat je beter in je vel komt te zitten. Vooral als je dit dagelijks beoefent, wordt je rustiger en vitaler.

Ziektes zijn algemeen gezien verstoringen van Qi in het lichaam.  Met Yuan Gong kun je die Qi weer de goede kant op laten stromen.

In de Yuan Gong kun je je ook focussen op herstel, waarbij je van specifieke technieken gebruik maakt. Bij de lessen binnen zullen we dit een paar keer doen.


individuele healing sessies

Als je wil, kan ik ook individuele sessies geven die ondersteunend werken om je beter te voelen en/of te genezen. Per situatie is de behandeling verschillend, omdat die wordt afgestemd op jouw situatie. Je kunt me contacten voor meer informatie, mogelijkheden en kosten.